Uutisia‎ > ‎

Siirtolan Syksy 2016

lähettänyt Saara Pajunpää 13.9.2016 klo 4.05   [ 13.9.2016 klo 4.06 päivitetty ]
Tervetuloa syysleirille 30.9.-2.10.

Tiedätkö mikä on varma syksyn merkki? 
Missä sarkapuku ja essu somistavat eränkävijää?
Missä öljylampun tuike ohjaa kulkijaa kohti nuotion loimua?

 
Tietenkin Pohjolan Pirteiden vuosittainen syysleiri Papatissa Tyrnävällä. Syksyistä keliä ja aurinkoisia partiolaisten ilmeitä on varmasti luvassa kun iso joukko Popeja valtaa entisen Siirtolan maat.
 
Perjantaina leirille lähtevät näkevät Siirtolan satumaisten metsien lisäksi muitakin alueen maisemia ennen yöpaikalle saapumistaan. Lauantaina supenpentujen ja seikkailijoiden matka Papattiin ei sekään mene ihan tuttuja polkuja pitkin. Matkan pituus ei ole ongelma, kun luvassa on ruokaa ja tekemistä. Uusimmat sudenpennut saavat toki tutustua Papatin talvireittiin ja kävellä suoraan leiriin valmiin ruuan ääreen. Lauantaina lippukuntamme uudet partiolaiset saavat partiohuivit iltanuotion loisteessa.  Uudet sudenpennut palaavat nuotion jälkeen vanhempiensa kanssa kotiin. 
 
Sunnuntaina laskiessamme telttoja alas alkaa leirialueella tapahtua, ketä ovatkaan nuo alueella hääräävät ammattilaiset? Kenen rahat riittävät Siirtolan mysteerin selvittämiseen? Selviääkö se ennen Talvitien kautta bussille siirtymistä?
 
Tällä leirillä tärkeitä varusteita ovat puukko, naurulihakset ja  taskulamppu!
 
Ilmoittaudu mukaan Siirtolan syksyyn 2016 23.9 mennessä!
 
Mukaan ovat tervetulleita myös vanhemmat!
 
Faktatietoa leiristä
 
Ikäkaudet ja leirin kesto ja hinta
·      Uudet sudenpennut : lauantai päiväretki 20e, sisältää bussikuljetuksen leirille
·      Siilet ja Leijonanpojat: lauantai – sunnuntai 30e, sisältää bussikuljetuksen leirille ja takaisin
·      Hopeapeurat ja Taikaviitat eli Seikkailjat: lauantai – sunnuntai 30e, sisältää bussikuljetuksen leirille ja takaisin
·      Terävät Tikat, Kuutamokanervat, Villit Vadelmat, Pelikaanipapukaijat eli Tarpojat: perjantai-sunnuntai 35e, sisältää kuljetuksen leiriltä kaupunkiin
·      Voldyt eli Samoajat: perjantai-sunnuntai 35e, sisältää kuljetuksen leirille ja takaisin
·      Vaeltajat ja aikuiset: erikseen sovittavan ajan, 10e
 
Majoittuminen
Perjantai-lauantaiyön leiriläiset viettävät maastossa lippukunnan järjestämissä erämajoitteissa. Tarpojajoukkueiden mukana liikkuu aikuinen johtaja. Lauantai-sunnuntai yön leiriläiset yöpyvät kamiinalla lämmitettävissä puolijoukkueteltoissa Papatin piha-alueella.
 
Liikkuminen leirille
Perjantaina liikkuminen maastoon tapahtuu vanhempien kyydeillä. Lauantaina on bussikuljetus Papattiin. Matka bussilta leiriin on lyhintä reittiä pitkin noin kilometrin, minkä uudet sudenpennut kävelevät lauantaina leirille saapuessaan ja leiriltä poistuessaan. Muut sudenpennut ja seikkailijat kävelevät vähän pitemmän reitin omat leirivarusteet mukanaan. Vanhemmat hakevat päiväretkeläiset kotiin lauantai-iltana iltanuotion jälkeen. Sunnuntaina koko leiri kävelee talvitien varteen, mistä on bussikuljetus kaupunkiin.
 
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu osoitteessa:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=12028
 
Muistattehan täyttää jokaisesta mukaan lähtevästä oman lomakkeen Kuksassa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.9.Ilmoittautumisen sulkeuduttua emme voi ottaa ilmoittautumisia enää vastaan. Ilmoittautuminen on sitova.
 
Leirimaksun maksaminen
 
Leirimaksu maksetaan viimeistään 23.9.
·       lippukunnan tilille FI29 5741 3643 5014 52 
·       viestillä: Syysleiri 16 leiriläisen nimi
·       ota kuitti tai kuva kuitista talteen ja mukaan leirille
 
Lisätietoa leiristä
Jussi Pajunpää
Leirin johtaja
040 8052097
pohjolanpirteat@gmail.com
Comments