Uutisia‎ > ‎

Tervetuloa partioon -kurssi

lähettänyt Saara Pajunpää 5.2.2017 klo 22.48
Oletko ihmetellyt mistä partiossa on kyse? Haluatko tietää mitkä kasvatusperiaatteet toimintaa ohjaavat? Entä miten turvallisuus huomioidaan partiossa? 

Tervetuloa partioon -kurssi, tutummin Terppa-kurssi, on tarkoitettu kaikille partiosta kiinnostuneille. Siihen osallistuminen ei sido mihinkään, kurssin käyneiden ei edellytetä ryhtyvän esimerkiksi ryhmänjohtajiksi. Kurssi käy myös lyhyenä infona uudesta partio-ohjelmasta, jos olet ollut pitemmällä partiotauolla.

Hinta:
Tarjoamme tämän 4 tunnin mittaisen kurssin ilmaiseksi talvileirin yhteydessä. Kurssi sisältää myös yhdessä tehtävän lounaan. Kurssin ohjaajana toimii Taikaviittojen johtaja Jussi Pajunpää. 

Kenelle:
Kurssi on tarkoitettu kaikille Popin partiotoiminnassa mukana olevien läheisille, siis vanhemmille, kummeille, puolisoille.... 

Milloin:
25.2. klo 9-13.
 
Varusteet:
Lämpimät talvisäähän sopivat varusteet. Kurssi toteutetaan maasto-olosuhteissa, mutta ei ole fyysisesti rankka. Reppuun kannattaa pakata omat ruokailuvälineet, lämmintä juomaa termariin, istuinalusta ja taukotakki. Muistiinpanovälineitä ei tarvita. 
 
Ilmoittautuminen talvileirin lomakkeella 12.2. mennessä:
Kerrothan lisätietokentässä, jos sinun numeroasi ei saa lisätä ryhmän mahdolliseen Whatsapp-ryhmään. Voit ilmoittautua sekä leirillä että kurssille tai pelkästään kurssille.
Comments